Wie ben ik? 

Fijn dat jij er bent. Ik ben dankbaar dat ik mijn kwetsbaarheid op deze manier met jou mag delen. Wat mij inspireert is om door middel van mijn creatieve en kunstzinnige uitingen, mensen te mogen inspireren; hen aan het denken zetten, mogelijkheid geven voor een nieuw, of-net-wat-ander perspectief. Mijn perspectief waar je ook even over mag dromen en tijd voor mag nemen. 

Mijn naam is Guido Graas; en ik neem jou terug in de tijd. Ik weet nog goed hoe ik vanaf het trein station naar huis liep. Het is een gure, donkere en natte namiddag in december. De opleiding die ik volg bevalt mij niet. Maar iets kriebelt er al een tijdje; het fotograferen met mijn smartphone, heerlijk die mooie beelden. Gewoon erg leuk om te doen als ik iets moois zie. Maar ik wil meer. Ik pak de camera van mijn vader, en ben uren buiten om foto’s te maken. Ik geniet van de vrije natuur. Alles komt op zijn plek terecht in mijn hoofd. Ik kom erachter dat fotograferen mijn passie is. Ik vind mijn rust, mijn zelfvertrouwen en mijn hart door de lens van de camera. 

Dit is waarom ik doe wat ik doe, en ik neem je graag mee. Op reis hoe ik vanuit een dal, mijn passie vond. En met vallen en op staan mijzelf mocht leren kennen, en mijzelf blijf leren kennen. Ik hoop hiermee jou te mogen inspireren, vanuit mijn eigen belering en beleving.  

En die foto, dat perspectief, aan jouw muur. Zo maak ik de wereld een stukje mooier. 

Welkom op Prints By Guido