Alles heeft een reden! Zo ook het ophangen van kunst aan jouw wand. Want, wist jij dat kunst bij draagt aan jouw gezondheid, het jouw persoonlijke verbintenis geeft en jouw visie bekrachtigt?

Meer dan gewoon een kleur

Een kleur, ja dat is mooi! Het straalt ‘’iets’’ uit. Het kan chique zijn, stoer, kalm, energiek en daarnaast geeft kleur een geweldige finishing touche aan jouw interieur. Maar wist je dat kleuren ergens voor staan?

 

Een hele goedemiddag, avond of ochtend als je dit leest. Ik schreef in mijn vorige artikel over mijn redenen, mijn redenen waarom ik naar Bali wil voor onbepaalde tijd. Een verhaal dat ik direct, en open schreef. Ik vond het oprecht spannend om zo open te zijn, ik ben graag open. ''Maar, is dit niet té open?'', ging er door mijn hoofd. ''Wat boeit een ander hoe mijn jeugd was, en dat de pijn die daar is ontstaan, voor mij een beweeg reden is?''. In elk geval, als jij dat artikel gelezen heb; ben ik jou onwijs dankbaar.

Gefeliciteerd, Guido! Zeg ik tegen mezelf als ik dit begin te typen. Het kleinste cadeau dat ik mijzelf gun als ik jarig ben, is goed gemutst zijn. Dat ben ik dan ook. Maar ook vind ik verjaardagen altijd confronterend… En waarom ga ik dan naar Bali? En waarom voor onbepaalde tijd. Ik vertel je graag vanuit mijn kwetsbare, wat deze reden is.